1.50 

Leidimo metai: 2024.

Leidėjas: VšĮ „LAAT Patikėtinių taryba“. Versta iš „Women in A.A.“. (A.A.W.S. Inc. leidus)

Puslapių skaičius: 34

Anoniminių alkoholikų literatūros taip pat galite įsigyti AA Tarnybos biure, artimiausioje AA grupėje,  intergrupėje bei didžiuosiuose knygynuose.

Kategorija:

Aprašymas

Šioje knygelėje rasite pasakojimus apie tai, ką patyrė dvylika moterų, kurios visos yra alkoholikės, AA draugijos gretose atradusios blaivybę ir naują gyvenimo būdą. Šie pasakojimai atspindi jų patirtį, jėgas ir viltį.
Nesvarbu, ar jums šešiolika, ar šešiasdešimt, ar jūs turtinga, ar beturtė, baigusi universitetą ar nebaigusi net vidurinės mokyklos, vadovaujanti verslo įmonės darbuotoja ar nedirbanti motina, ligoninės pacientė, kalinė ar benamė: jūs galite rasti pagalbą, tačiau pirmiausia privalote pasiryžti jos paprašyti.
Jei manote, kad turite girtavimo problemą, šiose istorijose papasakotos patirtys galbūt pasirodys jums savos. Viliamės, kad jūs irgi sužinosite, kaip sužinojo tos moterys, kad Anoniminių alkoholikų draugija visada pasitiks jus su džiaugsmu ir kad jos siūlomas dvasinis gyvenimo būdas gali ir jums atnešti naują laisvę ir naują laimę.